2 gün önce Diyanet Bilgi

Asr-ı Saadette Mescid-i Nebevî'nin sütunları, hurma ağaçlarıydı. Daha sonraki zamanlarda bu ağaçlar sökülerek yerine direkler dikildi. Lâkin hiçbir zaman yerleri değiştirilmedi.

2 gün önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail’in, El-Mevasi’deki Filistinlilere saldırarak onlarca sivili katletmesi, Netanyahu hükümetinin Filistinlileri topyekun yok etme çabasının bir aşamasıdır." ifadesi kullanıldı.

3 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 48 saatte 98 artarak 38 bin 443'e yükseldi.

3 gün önce DÜNYA

Katil İsrail güçlerinin, daha önce "güvenli olduğunu" iddia ettiği Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus kentinin batısında yer alan El-Mevasi bölgesine savaş uçaklarıyla düzenlediği saldırıda en az 50 Filistinli öldü onlarcası da yaralandı.

3 gün önce GÜNDEM

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde üç aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

3 gün önce DÜNYA

Kanada'da, Quebec İnsan Hakları Komisyonu, başörtüsü nedeniyle karate dersinden atılan 12 yaşındaki kız için 13 bin dolarlık dava açtı.

3 gün önce GÜNDEM

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma etkinlikleri düzenlenecek.

3 gün önce #KEŞFET

Medyen ne demektir? Kur'an-ı Kerim'de "Medyen" kelimesi geçiyor mu? Medyen halkının özellikleri, Hz. Şuayb’ın kavminin ismi nedir?

3 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

3 gün önce #KEŞFET

Namazda tilavet secdesi nasıl yapılır? Namazın dışında tilavet secdesi nasıl yapılır? Tilavet secdesinin hükmü nedir?