1 hafta önce Filistin

Katil İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinde sivillerin yaşadığı iki eve düzenlediği hava saldırılarında 10 kişi şeiht oldu, 27 kişi de yaralandı.

1 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 1,5 milyona yakın adayın başvurduğu Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları başladı.

1 hafta önce Bir Ayet

Allah, insanların rabbi, inananların dostudur. Kim Allah’ın dostluğunu kaybederse, hüsrana uğrar. Allah bize yeter. O ne güzel vekil ve ne güzel yardımcıdır.

1 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Biriniz cumadan bir gün evvel veya bir gün sonra da oruç tutmadıkça sadece cuma günü oruç tutmasın." (Buhârî, Savm, 63)

1 hafta önce GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor.

1 hafta önce İstanbul Müftülüğü

Fatih Şehzadebaşı Camii'nde, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için dua edildi.

1 hafta önce DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş ve Bihar eyaletlerinde yıldırım düşmesi sonucu 63 kişi hayatını kaybetti.

1 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.

1 hafta önce Diyanet Bilgi

Asr-ı Saadette Mescid-i Nebevî'nin sütunları, hurma ağaçlarıydı. Daha sonraki zamanlarda bu ağaçlar sökülerek yerine direkler dikildi. Lâkin hiçbir zaman yerleri değiştirilmedi.