2 gün önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, 90 bin camide gece saat 00.13'te salâ okunacak, cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak.

2 gün önce Filistin

Katil İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinde sivillerin yaşadığı iki eve düzenlediği hava saldırılarında 10 kişi şeiht oldu, 27 kişi de yaralandı.

2 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 1,5 milyona yakın adayın başvurduğu Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları başladı.

2 gün önce Bir Ayet

Allah, insanların rabbi, inananların dostudur. Kim Allah’ın dostluğunu kaybederse, hüsrana uğrar. Allah bize yeter. O ne güzel vekil ve ne güzel yardımcıdır.

2 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Biriniz cumadan bir gün evvel veya bir gün sonra da oruç tutmadıkça sadece cuma günü oruç tutmasın." (Buhârî, Savm, 63)

2 gün önce GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor.

2 gün önce İstanbul Müftülüğü

Fatih Şehzadebaşı Camii'nde, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için dua edildi.

2 gün önce DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş ve Bihar eyaletlerinde yıldırım düşmesi sonucu 63 kişi hayatını kaybetti.

2 gün önce Sakarya Müftülüğü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.