6 gün önce Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale’de 10 Muharrem Aşure günü dolayısıyla vatandaşlara ve Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine aşure ikram edildi.

6 gün önce Yurtdışından

Sırbistan Yeni Pazar Din Hizmetleri Ataşeliği ve Sırbistan İslam Birliği Riyaseti iş birliğinde Sırbistan İslam Birliği Riyasetine bağlı tüm camilerde 15 Temmuz etkinlikleri gerçekleştirildi.

6 gün önce Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Şarköy Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Gazi Süleyman Paşa Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret etti.

6 gün önce Uşak Müftülüğü

Uşak İl Müftülüğü Ensar Camii 4-6 Yaş Yaz Kur'an Kursu öğrencisi kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Filistin için bağışladı.

6 gün önce GÜNDEM

Eskişehir'de bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir çöplüğü ayrıştırma tesisindeki sahipsiz köpekler, boş arazide otlayan küçükbaş hayvanlardan 7'sini telef etti, 10'unu yaraladı.

6 gün önce Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonunda, "Bir bisiklet bir tebessüm" sloganıyla yetim çocuklara bisiklet hediye edildi.

6 gün önce GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Türkiye'nin emektarı kıymetli emeklilerimizin refahını artırmak ve sosyal haklarını genişletmek için yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

6 gün önce Iğdır Müftülüğü

Iğdırlı gençler, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" kampı için yola çıktı.

6 gün önce Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Şarköy İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından camide yapılan etkinlikte Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler doyasıya eğlendi.

6 gün önce Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Muharrem Ayı münasebetiyle Iğdır Ehli Beyt Alimleri Derneğini ziyaret etti.