6 gün önce EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih işlemlerinin 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında "ais.osym.gov.tr" internet adresinden yapılacağını duyurdu.

6 gün önce Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tekirdağ Şubesi iş birliği ile satın alınan "Mobil İkram Aracı" hizmete başladı.

6 gün önce DÜNYA

Somali'de ocak ayından beri 134 kişinin kolera salgını nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

6 gün önce GÜNDEM

Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde meydana gelen sel nedeniyle ev ve ahırlar yıkıldı, araçlar zarar gördü.

6 gün önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 15 Temmuz’un azmin ve cesaretin zillete ve korkaklığa galebe çaldığı şanlı bir direniş olduğunu vurguladı.

6 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) yerleştirme işlemlerinde kullanılmak üzere okul birinciliği bilgisinde hata olan adayların 23 Temmuz'a kadar düzeltme işlemlerini tamamlayabileceğini bildirdi.

6 gün önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

6 gün önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Mevlihanesi Dini Musiki İcra Heyeti ve Sema Topluluğu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen programda sahne aldı.

6 gün önce GÜNDEM

Bayburt'ta etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokakları su bastı.

6 gün önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğüne bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.