5 gün önce Diyanet Bilgi

Allah’ı tesbihle başlayan bu sûreler; Hadîd, Haşr, Saff, Cum‘a, ve Tegâbün’dür.

5 gün önce #KEŞFET

Ed Dârr ve En Nâfi' ne anlamlara gelir? Kur’an-ı Kerim’de Dârr ve Nâfi' nasıl zikredilmiştir? Ed Dârr ve En Nâfi' ismi tecellileri nedir?

6 gün önce Bir Ayet

Allah (cc), iyiyi de kötüyü de bilen ve herkese dünyadaki yaşantısına göre karşılık verecek olandır. Cahillikle yapılan yanlışlardan sonra pişmanlık duymak ve tövbe etmek de kulluğun göstergesidir.

6 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Yavrucuğum, namazını özenle kıl, iyi olanı emret, kötü olana karşı koy, başına gelene sabret. İşte bunlar, kararlılık gerektiren işlerdendir." (Lokmân, 31/17)

6 gün önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği başvurularını 1-7 Ağustos tarihlerinde alacak, atamalarını ise 16 Ağustos'ta yapacak.

6 gün önce EĞİTİM

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS), Anadolu imam hatip liselerinden 21 öğrencinin ilk 100'e, 79 öğrencinin ise ilk 1000'e girdiğini duyurdu.

6 gün önce DİYANET HABER

Dışişleri Bakanlığı, Umman'ın başkenti Muskat'ta bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybetmesinden ve çok sayıda kişinin yaralanmasından derin üzüntü duyulduğunu bildirdi.

6 gün önce DİYANET HABER

Umman'ın başkenti Maskat'ta düzenlenen silahlı saldırıda 1'i polis 6 kişinin öldüğü, 28 kişinin yaralandığı bildirildi.

6 gün önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde "Muharremiye ve Kerbela Şehitlerini Anma Programı" düzenlendi.

6 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü Muharrem ayının onuncu gününde Süleymaniye Camii'nde aşure programı düzenledi.