5 gün önce GÜNDEM

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu 8 yaşındaki çocuk yaralandı.

5 gün önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’da Yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla sürüyor. Kurslarda eğitim gören yaklaşık 90 bin öğrenci her gün farklı bir etkinle hem eğleniyor hem de öğreniyor.

5 gün önce GÜNDEM

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

5 gün önce GÜNDEM

Irak'ın kuzeyinde 8 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

5 gün önce GÜNDEM

İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri için sağanak uyarısında bulunuldu.

5 gün önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sonuçlarının dün açıklanmasının ardından üniversite adayları, bu yıl ilk kez açılan yapay zeka, yapay zeka çözümleri, dijitalleşme ve büyük veri alanlarıyla ilgili bölümleri de tercih edebilecek.

5 gün önce GÜNDEM

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Doğuş Çalışkan, 3 yaşın altındaki çocukların üzerinde yutma tehlikesine karşı, nazar boncuğu, doğal taşlardan kolye, küpe gibi nesnelerin bulunmaması gerektiği uyarısında bulundu.

5 gün önce DİYANET HABER

İnsan ve İrfan Vakfı'nın organizesinde Konya'ya gelen 10 ülkeden 130 öğrenci, kültür ve sanat faaliyetleriyle sema felsefesini anlamaya çalışıyor.

5 gün önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Yapay zeka modellerinin iş yerlerindeki kullanım oranları her geçen gün artarken, yapılan bir araştırmaya göre 2024'te iş yerlerinde en çok kullanılan dil modelleri ChatGPT ve Google Gemini oldu.

5 gün önce GÜNDEM

Yaşadıkları Avrupa ülkelerinden yıllık izinlerini geçirmek üzere yola çıkan gurbetçilerin ana vatana gelişleri devam ediyor.