4 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "66 milyon kullanıcı ile Türkiye'de 15 yaş üstü nüfusun yüzde 96'sı bugün e-Devlet Kapısı kullanıcısıdır." dedi.

4 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Haluk Görgün, "Yerli ve milli projemiz Çelik Kubbe, savunma sistemlerimizde tüm algılayıcı ve silahlarımızın bir ağ altyapısı altında birbirleriyle entegre çalışmasını temin edecektir." ifadesini kullardı.

4 hafta önce DEPREM

Prof. Dr. Sedat Türkmen ve Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Adana'nın Kozan ilçesinde bu sabah birer dakika arayla meydana gelen depremleri değerlendirdi.

4 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Devletimizin, milletimizin, çalışkan, ahlaklı gençlere ihtiyacı var.” dedi.

4 hafta önce GÜNDEM

Ankara'nın Akyurt ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına ekiplerce müdahale ediliyor.

4 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşi açan terör örgütü PKK/YPG üyesi 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

4 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yaşar Barut, anne ile iletişim eksikliğinin, çocukların teknolojik araçlara bağımlı olmasına yol açtığını bildirdi.

4 hafta önce GÜNDEM

Kars'ta, sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu 13 yaşındaki çocuk yaralandı.

4 hafta önce YAŞAM

Şanlıurfa'da bir grup arkadaş, katil İsrail ile bağlantılı ürünlerin yerine sadece yerli ürünlerin satıldığı "boykot marketi" hizmete açtı.

4 hafta önce GÜNDEM

Edirne'de, su seviyesi düşen Tunca Nehri kenarındaki yolda çökme oluştu.