3 hafta önce DÜNYA

Pakistan'da yaklaşık 6 haftadır etkili olan muson yağmurları ve seller nedeniyle 154 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 hafta önce GÜNDEM

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), 2024 Emekliler Yılı kapsamında yürütülen çalışmalar paylaşıldı.

3 hafta önce EKONOMİ

Togg, C araç segmentindeki ilk akıllı mobilite cihazı T10X'in ardından, yine aynı sınıfta geliştirilen ikinci cihazı T10F'i kullanıcılarla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

3 hafta önce GÜNDEM

WMO iklim uzmanı olarak görev yapan Jose Alvaro, iklim değişikliğinin etkisiyle Akdeniz'deki yağışlarda azalmanın devam edeceğini belirtirken, "Kuraklık, Türkiye dahil Akdeniz havzasındaki birçok ülkede daha yaygın hale gelecek." dedi.

3 hafta önce Mersin Müftülüğü

Mersin Anamur İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği" düzenledi.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce DEPREM

Japonya'nın güneybatısındaki Miyazaki eyaleti açıklarında 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

4 hafta önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2024 Yılı Eğitim Görevlisi Alım Sınavı (Yazılı) Yer ve Tarih" duyurusu yapıldı.

4 hafta önce EKONOMİ

Ülkeler küresel rüzgar enerjisi kapasitesini 2030'a kadar 2,4 katına çıkarmayı hedeflerken, ülkelerin ulusal planları geçen yıl COP28'de açıklanan küresel yenilenebilir enerji kapasitesini üç katına çıkarma taahhüdüne ulaşılmasında yetersiz kalıyor.

4 hafta önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’da Yaz Kur’an Kursları renkli görüntülere sahne oluyor. Camiler ve Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler, öğrenmenin yanında etkinliklerle de hoş vakit geçiriyor.