3 hafta önce Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var Kampı" Beyşehir’de devam ediyor.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı son 24 saatte 22 artarak 39 bin 699'a yükseldi.

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Erzurum'da yüksek irtifada antrenmanın faydasını bilim insanları fare deneyiyle de ortaya koydu.

3 hafta önce Sivas Müftülüğü

Sivas’ta Kur’an kursları arasında düzenlenen "2024 Yılı  Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası"nda şampiyon belli oldu.

3 hafta önce GÜNDEM

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sıcak yaz aylarında serinlemek için çaya giren mandalar, Afrika savanalarındaki bufalo sürülerini andırıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsünce 20 yıllık çalışma sonucu "Ata 25" ve "Kaan" adları verilen patates tohumları geliştirildi.

3 hafta önce EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacağını belirterek, "Havalimanı, başta Mersin ve Adana ile Osmaniye ve Niğde'ye de olan yakınlığıyla bu şehirlerde yaşayan 5 milyonun üstündeki vatandaşımıza hizmet edecek." ifadesini kullandı.

3 hafta önce Ardahan Müftülüğü

Ardahan Hanak İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrencilere yönelik "Trafik Bilgilendirme Eğitimi" düzenlendi.

3 hafta önce DÜNYA

Yunanistan'da Batı Nil virüsü nedeniyle bu yıl ölenlerin sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin raporda, "LPG'nin sızarak dükkan içerisine çok miktarda birikmesi ve ısı kaynağı ile temas etmesiyle patlama meydana geldiği kanaatine varılmıştır." denildi.