3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde çok sayıda beldeyi kapsayan geniş bir alanın daha boşaltılması çağrısı yaptı.

3 hafta önce DÜNYA

Bulgaristan Parlamentosu, okullarda LGBT propagandasını yasaklayan yasal düzenlemeyi kabul etti.

3 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokul 1. sınıf şubeleri ile sınıf öğretmenlerinin ve ortaokul 5. sınıf şubelerinin e-Okul sistemi üzerinden belirlenmesine yönelik iş ve işlemlerin 28-30 Ağustos'ta gerçekleştirileceği belirtildi.

4 hafta önce GÜNDEM

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde Arkeopark ve Şahap Vadisi'nde yürütülen çalışmalar bitme aşamasına geldi.

4 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan ve çocukların da kolayca erişim sağladığı dijital temelli bazı oyun platformları, cinsel saldırı, istismar ve özel hayatın gizliliğinin ihlali gibi birçok riski de barındırıyor.

4 hafta önce DİYANET HABER

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde bulunan tarihi Hamidiye Camii'nin tezyin projesini tamamlayarak açılışını yaptı.

4 hafta önce Kırşehir Müftülüğü

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in cenazesi, memleketi Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde toprağa verildi.

4 hafta önce Filistin

Katil İsrail polisi, eski Kudüs ve Filistin Müftüsü, Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri'ye 6 ay Mescid-i Aksa'ya giriş yasağı getirdi.

4 hafta önce GÜNDEM
4 hafta önce HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 9 Ağustos 2024 tarihli ve "Vehen: Birlik ve Beraberliğimizin Önündeki Büyük Engel" konulu cuma hutbesi yayınlandı.