3 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Başakşehir Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri özgür Filistin için bir araya geldi.

3 hafta önce Ankara Müftülüğü

Ankara Elmadağ'da "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

3 hafta önce DÜNYA

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'teki Orta Asya mimarisinin ender örneklerinden Hazreti İmam Külliyesi, Orta Çağ mimarisinin izlerini taşıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

İç Hastalıkları ve Geriatri Uzmanı Doç. Dr. Deniz, aşırı sıcaklar nedeniyle vücuttaki sıvı kaybının kronik hasta ve yaşlı bireylerde ölümcül sonuçlara yol açabileceği uyarısında bulunarak, günde en az 2,5 litre su tüketilmesini önerdi.

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, oyun platformu Roblox'un ve sosyal medya platformu Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılmasına ilişkin açıklama yaptı.

3 hafta önce GÜNDEM

Bayrampaşa'daki Sağmalcılar Viyadüğü'nde yapılacak depreme karşı güçlendirme çalışması nedeniyle bütün şeritler, bugünden itibaren 12 gün süreyle 23.00-06.00 arasında geçici olarak trafiğe kapatılacak.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'nin un ihracatı ocak-temmuz döneminde 2 milyon tona çıkarken, elde edilen gelir 777 milyon dolar olarak gerçekleşti.

3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye'de, Molla Hüsrev Camisi'ndeki yaz Kur'an kursunda çocuklar, etkinlik ve oyunlar oynarken Kur'an-ı Kerim eğitimi alıyor.

3 hafta önce EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.