3 hafta önce Bitlis Müftülüğü

Bitlid Tatvan Müftülüğüne bağlı Ensar Camii Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrenciler arasında yapılan bilgi yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

3 hafta önce Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu'da bir saldırganın ateş açarak şehit ettiği polis memuru Ahmet Şahan (38) için mevlid okutuldu.

3 hafta önce İnfografik

Abdurrahman Gürses kimdir? Abdurrahman Gürses infografisi...

3 hafta önce GÜNDEM

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 12 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

3 hafta önce GÜNDEM

Batı Karadeniz'in iç kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

3 hafta önce EĞİTİM

MEB'den yapılan açıklamada, Türkiye'de eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, Anayasa gereği devletin gözetim ve denetimi altında yürütüldüğü, okul türleri, öğrenci kabul ve kayıtlarına ilişkin hükümlerin ilgili kanunlarla düzenlendiği anımsatıldı.

3 hafta önce DİYANET HABER

Antalya'da Selçuklu ve Osmanlı uygarlığının izlerini taşıyan tarihi Kaleiçi'ndeki Şehzade Korkut Camii'nin halıları, halı dokumacılığında önemli yere sahip olan Manisa'nın Demirci ilçesinde dokundu.

3 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Tarım ve Orman Bakanlığı yönelik atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?