3 hafta önce GÜNDEM

Trabzon'da 61 yaşındaki Haydar Usta, bahçesinde yetiştirdiği meyve ve sebzenin fazlasını, ihtiyacı olan ya da canı çekenlerin alması için kapısının önüne bırakıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

3 hafta önce DİYANET HABER

Ankara'da 77 yaşında yaşamını yitiren Doğan'ın cenaze namazı, yarın ikindi namazını müteakip Hacı Bayramı Veli Camii'nde kılınacak.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Ordu'nun Altınordu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

3 hafta önce İnfografik

Muhammed Zâhid el-Kevserî kimdir? Muhammed Zâhid el-Kevserî infografisi...

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü PKK tarafından Trabzon Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in şehadetinin 7. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3 hafta önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Henüz 15 yaşında vatanı için canını feda eden Eren'in cesareti ve şehidimiz Ferhat Gedik'in fedakarlığı asla unutulmayacak." ifadesini kullandı.