Ümraniye Belediyesi Millet Bahçesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları kapanış programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde Kur’an-ı Kerim okuyup şiirler seslendirdi.

Çocukların coşkusuna ortak olan İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, “4-6 yaş kurslarımızda 4 yaşından itibaren çocuklarımızı eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu eğitirsek geleceğimizin de bir o kadar güçlü olacağının farkındayız. Çünkü bu çocuklarımızla on yıl sonrasının toplumunu inşa ediyoruz. Bu uğurda çalışan hocalarımızı, gayret gösteren velilerimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Ümraniye (3) 860X505

Programa İlçe Müftülüğüne bağlı tüm 4-6 Yaş Kur'an Kursları katılırken program alanında hazırlanan çeşitli atölyelerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Ümraniye (2) 860X505

Sahne gösterileri, oyun park alanları, yüz boyama etkinlikleri ile devam eden program patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı ile çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

“İstanbul’un Fethi” temasının vurgulandığı 4-6 yaş şenliğinde Filistin de unutulmadı.

Ümraniye (1) 860X505

Şenliğe Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, kurum amirleri, Kur'an Kursu öğreticileri ile 4-6 yaş öğrencileri ve velileri katıldı.