Çapanoğlu Cami Emekli İmam Hatiplerinden Murat Tekin’in Kur’an tilaveti ile başlayan programa Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Müftüsü Ali Gülden, Müftü yardımcıları, şube müdürleri, merkez ve köylerde görevli ve emekli personel katıldı.

Yozgat Din Görevlileri 22Açılış konuşmasını yapan Müftü Gülden, "Uzun yıllar İl Müftülüğümüz bünyesinde görev yapmış, ömürlerini bu göreve adayan, camiamızın çınarları, emekli din görevlilerimizle hasret gidererek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın cümlenize, aile efradınızla birlikte sağlık, hayr, huzur ve saadet getirmesini niyaz eder, bütün hayırlı sa’y ve gayretlerimizin muvaffakiyetine vesile kılmasını Yüce Rabbimizden dilerim." dedi.

Yozgat Din Görevlileri 11

Emekli ve görev yapan tüm din görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, haftanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Emekli din görevlilerinin de tecrübelerinin paylaşıldığı program, İl Müftülüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edilerek son buldu.