İl Müftümüz Ayvaz Develi İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi ve ERVA Spor Okulu’nu Ziyaret Etti

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere Develi İlçesi’ni ziyaret eden İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Develi İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi ve ERVA Spor Okulu’nu ziyaret etti.

Gençlik Merkezi ve Erva Spor Okulu hakkında Develi İlçe Müftüsü Emin Patan ve kurs öğreticilerinden bilgi alan İl Müftüsü Ayvaz, burada gençlerle bir süre sohbet etti.

H G8 A7369

Gençlere Hz. Peygamber (sas)’in hayatından örnekler veren İl Müftüsü Ayvaz, "Peygamber Efendimiz (sas), İslam davasını yaymaya başladığında etrafında hep gençler vardı ve İslam sancağı hep gençlerin eliyle yol almıştır. Siz değerli gençlerde bu sorumluluğun bilincinde bir hayat sürdürmelisiniz. İlimle, kültürle, ahlaki değerlerle içinde yaşadığınız toplumu etkileyecek çabalar içerisinde olmalısınız. Peygamberimiz ve ashabı bizler için her açıdan en güzel rol modellerdir. Bunun için Peygamberimizin ve genç ashabının hayatlarını iyi okumalı ve yaşantımıza tatbik etmeliyiz. Böylesi güzel bir gençlik merkezini ve ERVA Spor Okulu’nu sizler için hazırlayan başta Develi İlçe Müftüsü Emin Patan olmak üzere bütün din gönüllülerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Ziyaret sonrası uzun zamandır genlik buluşmalarına katılan, manevi değerler eğitimi alan ve yeni bebeği dünyaya gelen genç anneye İl Müftüsü Ayvaz tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.