Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliği içerisinde 2024 vekaletle kurban bağış kampanyası kapsamında Bağlar İlçe Müftülüğü ve TDV Bağlar Şubesince görevli ve gönüllülerin desteğiyle ilçe genelinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla vekaletle kurban bağış kabul çalışmalarına başlanıldı.

Din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve TDV gönüllüleri vekaletle kurban bağış kampanyasını vatandaşlara tanıtıp bilgi veriyor.

Öte yandan Müftülük tarafından AVM’lerde, işlek yerlerde ve büyük camilerin önünde vekaletle kurban bağış stantları kuruldu.

İlçe Müftüsü ve TDV Bağlar Şubesi Başkanı Mahmut Yıldızbaş yapılan çalışmalar hakkında şunları kaydetti:

"Mazlum ve mağdurların umudu ve iyiliği gaye edinmiş olan Türkiye Diyanet Vakfımız hayırsever vatandaşlarımızın ve milletimizin desteğiyle yurt içinde ve yurt dışında umut olmaya devam ettiği gibi, Bağlar ilçemizde din görevlilerimiz, Kur’an kursu öğreticilerimiz ve TDV gönüllülerimizle hayırsever vatandaşlarımızın kurban emanetleri bizlere umut bağlayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Kurban Bayramı’nda ulaştırmak için vekaletle kurban bağış kabul kampanyası kapsamında çalışılmaktadır. Amacımız veren el ile alan el arasında iyilik köprüsü olmak ve iyiliği topluma yaymaktır.

Bu itibarla, bu iyilik çalışmasında bizleri yalnız bırakmayan İl Müftümüz Celal Büyük’e, İlçe Kaymakamı İsmail Pendik’e, din görevlilerimize, Kur’an kursu öğreticilerimize ve TDV gönüllülerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz."