Beylikdüzü Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce genç iş adamları ve gençlerle Sivas ve Malatya’daki tarihi cami ve mekan ziyaretleri düzenlendi. 

Yapılan ziyaret programı Ankara Hacı Bayramı Veli Camii'nde kılınan sabah namazı ile başladı. Ardından Sivas Ulu Camii ile Divriği Ulu Camii'nin yanı sıra Sivas ve Malatya'da bulunan cami ve tarihi mekan ziyaretleri ile devam etti.

Beylikdüzü (3)

Beylikdüzü Müftülüğü Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi ve Fatih Sultan Mehmet Camii Gençlik Merkezi Sorumlusu İbrahim Erdöl organizesinde gerçekleşen ziyaret programında ayrıca İlçe Müftüsü Kadir Koçak'ın başkanlığında Beylikdüzü Müftülüğünce gerçekleştirilen gençlik çalışmalarının değerlendirildiği ve yapılacak çalışmaların ele alındığı çalıştay düzenlendi.

Burada konuşan Müftü Koçak, "Kadim geçmişimizin izlerine şahit olmak, milli ve manevi değerlerimizi yerinde görüp ve anlamak bizleri motive edip manevi anlamda imar ediyor. Geçmişten aldığımız ilhamla geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmeliyiz. Gençlik merkezlerinin yapımına büyük destek veren ve gezi organizasyonumuzun düzenlenmesine sağlayan genç iş insanlarımızdan Ahmet Öztekin ve Naim Gündüz beylere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek iş insanlarına plaket takdim etti. 

Beylikdüzü (1)