Develi İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Develi Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans gerçekleştirildi.

Develi İlçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi veren Develi İlçe Müftüsü Emin Patan, “Develi İlçe Müftülüğü olarak Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ilçemizde toplumun çeşitli kesimlerine yönelik konferans, panel, ziyaret, yayın dağıtma gibi faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu kapsamda Develi Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde çalışan personele yönelik olarak ‘Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası’ konulu konferansı gerçekleştirdik.” dedi.

Konferans sonrası İlçe Müftüsü Patan tarafından Kurum Müdürü Erdem Doğan’a “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” konulu kitap hediye edildi.

Kurum Müdürü Doğan’da, “Kurumumuz çalışanlarına yönelik böyle bir konferans icra etmeleri nedeniyle Develi İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyor, bu tür güzel etkinliklerin devamını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.