Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, dünya'da örnek hac organizasyonuyla üst üste birincilik ödülüne layık görülmüştü.

2024 Yılı Hac Organizasyonu ile Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığınca "En Disiplinli Hac Organizasyonu" kategorisinde birincilik ödülü alan Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 Yılı Haccı için hazırlıklara başladı.

Diyanet, hac organizasyonunda yine birinci oldu Diyanet, hac organizasyonunda yine birinci oldu

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2025 Yılı Hac Organizasyonu hazırlıkları kapsamında "İl Müftülükleri Hac Büro Personeli İle Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi.

Toplantıya, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdulazizoğlu, Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Zeyd Özel, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Remziye Köroğlu, Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Dr. Mehmet Zengin, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeli ve il/ilçe müftülükleri Hac bürolarında görev yapan personel katıldı.

2025 Hac Toplantısı 11

Toplantıda 2025 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleriyle ilgili önemli hususlar ve yeni düzenlemeler detaylı olarak değerlendirildi.