Elazığ Valiliği, İl Müftülüğü ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik Merkezi 44

Kütüphane, derslikler, söyleşi alanı, ders çalışma ve sunum alanlarının yer aldığı gençlik merkezinin açılışına; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Baro Başkanı Av. Melih Efe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Evren, İl Müftüsü İrfan Üstündağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Elazığ Gençlik Merkezi 66

Fırat Üniversitesi rektörlük kampüsü Murat Camii müştemilatında gençlere hizmet verecek olan Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışında konuşan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, bu merkezlerle hedef kitlenin gençler olduğunu vurgulayarak, "Üniversite öğrencilerimiz buraya gelerek herhangi bir ücret ödemeden ders çalışabilecekler, kitap okuyabilecekler, sohbet edebilecekler. Buranın Elâzığ’ımıza ve Fırat Üniversitesi öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın yaptığı duadan sonra Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik Merkezi 33Elazığ Gençlik Merkezi 11Elazığ Gençlik Merkezi 22