Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana Müftülüğü

Adana Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde "Üniversitelerarası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın bölge finali gerçekleştirildi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu" bitirme sınavı ile tamamlandı.

Adana Müftülüğü

Adana İnce Camii görevlileri öncülüğünde bir araya gelen hayırseverler, Adıyaman'da evleri hasar alan ve maddi durumu nedeniyle evlenmekte zorlanan genç...

GÜNDEM

Adana'nın Pozantı ilçesinde, "Türk semenderi" olarak bilinen ve nesli tehlike altında olan "lekeli semender" görüldü.

Adana İl Müftülüğü tarafından "Hüsn-i Tilavet Kursu" için kursiyer seçmeleri yapıldı.

Adana İl Müftülüğü tarafından ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü tarafından ilk kez "Aşere Takrib İcazet Merasimi" gerçekleştirildi. Merasimde 20 din görevlisi icazet aldı.

Adana İl Müftülüğü bünyesinde 4/B Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak göreve başlayan personele "Mesleğe Oryantasyon Eğitimi" verildi.

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğindeki programda din görevlilerine seslenen Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Burhan İşliyen, "Ulaşamadığınız insan kalmayıncaya...

DEPREM

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana İl Müftülüğünce kutsal topraklara gidecek olan 705 kişilik umre kafilesi dualarla uğurlandı.