Bağımlılık Haberleri

bağımlılık haberleri ve güncel bağımlılık gelişmeleri, bağımlılık ile ilgili tüm video, bağımlılık fotoğrafları ve bağımlılık haberleri Diyanet Haber sitemizde


Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından Arapgir Merkez Kur'an Kursu ve Hüseyin Ege Kuran Kurslarında "Teknoloji bağımlılığı" semineri verildi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Şanlıurfa Açık Cezaevinde bulunan hükümlü ve tutuklulara "Bağımlılık Semineri" verildi.

Gündelik yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknolojik cihazları gün boyunca yoğun ve kontrolsüz şekilde kullanmak dijital bağımlılık tehlikesine yol...

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğünce hayata geçirilen "Bağımlılıkta Farkındalık" projesi kapsamında Senirkent’te Bağımlılıkla Farkındalık Semineri gerçekleştirildi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari'de din görevlilerine yönelik bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Samsun Büyük Cami'de hutbe okudu, cuma namazı kıldırdı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa’da 2 bin 228 okulda eğitim gören 725 bini aşkın öğrenciye bağımlılıkla mücadele semineri veriliyor. Tüm okullarda eğitim verilmesi beklenen...

Çorum İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve bağımlılığı önleme programları kapsamında "kahvehane sohbetleri" düzenleniyor.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Viranşehir'de gençlere yönelik bağımlılık semineri düzenlendi.