Bisiklet Haberleri

bisiklet haberleri ve güncel bisiklet gelişmeleri, bisiklet ile ilgili tüm video, bisiklet fotoğrafları ve bisiklet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında yetimlere karne hediyesi olarak bisiklet verildi.

Hatay Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfınca "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında 42 yetime karne hediyesi olarak bisiklet verildi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da "Unutursak Yetim Kalır" projesi kapsamında 56 yetim öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Ardahan Çıldır Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gençlere yönelik "Her Pedal Bir Sevap" sloganıyla bisikletli etkinlik düzenledi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’da Bağcılar Belediyesi ile Bağcılar İlçe Müftülüğünün ortak düzenlediği “40 Vakit Namaza Gel...

Filistin

Filistinli terzi Nesim Kaşta elektrik ve yakıt yokluğu nedeniyle dikiş makinesini çalıştırmak için bisiklet pedalından yararlanıyor.

Muğla Köyceğiz'de 40 gün boyunca sabah namazında camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edildi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü tarafından gençlere yönelik "Bisiklet Turu" etkinliği düzenlendi.

Aydın'da düzenlenen Çine-Kavşit Yaylası Bisiklet Tırmanma Yarışında din görevlisi Ramazan Şahin birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Iğdır'da hafızlık eğitimine başlayan öğrencilere Vali Ercan Turan tarafından bisiklet hediye edildi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Fethiye İlçesi Çamköy Mahallesi Camii'ne gelen Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin bisikletleri din görevlisi tarafından tamir ediliyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesince depremden etkilenen çocuklara bisiklet hediye edildi.