Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde fırtına nedeniyle minarenin üzerine devrildiği ev ve 2 otomobilde hasar oluştu.

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik "Cami-Engelli Buluşması" düzenlendi.

Tunceli Müftülüğü, "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gezi etkinliği düzenledi.

GÜNDEM

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla 8-14 Mayıs tarihleri arası "Vakıflar Haftası" olarak kutlanıyor.

Batman Necat Nasıroğlu Külliyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Cami Çocuk Buluşması" düzenlendi.

DİTİB

Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Duisburg – Beeck beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Yeni Camii’nin minik öğrencileri, cami...

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan 700 yıllık Büyükesence Cumaaltı (Sultan Orhan) Camii ibadete açıldı.

DİTİB

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaleti Heilbronn şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Merkez Camii’nin projesi Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

DİYANET HABER

Amasya'nın Merzifon İlçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan tarihi Aşçı Hüseyin Ağa Camii'nin açılışı gerçekleştirildi.

Çorum Müftülüğü

​Çorum Oğuzlar ilçesi Ağaççamı köyünde Ramazan ayı boyunca camiye gelen çocuklar, bayramda çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

DİYANET HABER

Bosna Hersek'te çocukların teravih namazına gitmesini teşvik için uygulanan geleneksel hediyeleşmeyi Türkiye'ye taşıyan bir grup genç, camiye gelen çocukları ayakkabılarına...