Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl düzenlenecek yaz Kur'an kursları için camilerde başvurular alınmaya başladı.

DİYANET HABER

Maltepe'de bir camide Kur'ân-ı Kerim okuyan imamın yanına giden bir çocuk, imamın yüzüne dokunarak sempatik görüntüler oluşturdu. İmam ile çocuğun...

DİYANET RADYO/TV

Okulların yaz tatile girmesiyle yaz Kur'an kurslarına kayıtlar da bugün başladı. Veliler ve öğrenciler yaz Kur’an kurslarına yoğun ilgi gösterdi.

DİYANET HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Camiler bizim kimlik kartımız. Bizi binlerce yıllık şanlı mazimize bağlayan manevi köprülerimizdir." dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yaz Kur'an kurslarının temmuz ayının başında açılacağını belirterek, "Camilerimiz çocuklarımızın okulu. İstiyoruz ki...

DİYANET HABER

Osmanlı-Rus Savaşı'nda genç yaşta büyük kahramanlık göstererek gönüllerde taht kuran Nene Hatun adına memleketi Erzurum'da cami yaptırılacak.

Kars Müftülüğü

Kars Akyaka İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Piri Camii düzenlenen törenin ardından dualarla ibadete açıldı.

Niğde Müftülüğü

 Niğde İl Müftülüğüne bağlı Merkez İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu öğrencileri izcilik faaliyetleri kapsamında camileri temizledi.

Yurtdışından

Danimarka Türk Diyanet Vakfı'na bağlı 30 camide 2 bin 136 öğrenci Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi aldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Kösekapı Camii ve Gölkent Diyanet Gençlik Merkezi dualarla açıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Kılıçören Köyü Camii dualarla ibadete açıldı.

DİYANET HABER

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), hayırsever sanayiciler tarafından yaptırılan 2500 kişilik caminin temeli atıldı.