Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum Yakutiye ilçesindeki çocuklar, akşam ve yatsı namazı arasında camide vakit geçirerek Kur'an-ı Kerim öğrenmeye devam ediyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne İpsala İlçe Müftülüğü koordinesinde tadilat ve tamiratı tamamlanan Turpçular Köyü Camii, dualarla yeniden ibadete açıldı.

Edirne Müftülüğü

Edirne'de Diyanet izci gençleri, "Camiiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle görevlisi olmayan camileri temizledi.

Edirne İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever Türkyılmaz ailesi tarafından inşa edilecek olan cami ve Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu için protokol...

Düzce Müftülüğü

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde ilk cuma namazı kılındı.

Diyarbakır Bağlar'da "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gençler camilerde değerlerini öğreniyor.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü "Cami-Gençlik Projesi" kapsamında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

DİYANET HABER

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yurt genelindeki camilerde mevlid okundu.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü koordinesinde tadilatı tamamlanan Yellice Demirciler Köyü Yedigöller Mescidi dualarla ibadete açıldı.

Bitlis’te hayırsever Ersan ailesi tarafından yapımı tamamlanan Ersan Merkez Camii dualarla açıldı.

DİYANET HABER

Van'ın Çaldıran ilçesinde 2019'da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk'ün vasiyeti üzerine, Bitlis'in Ahlat ilçesi yaptırılan cami ve Kur'an...

Bayburt merkeze bağlı Söğütlü Köyü’nde inşası tamamlanan Söğütlü Köyü Camii dualarla açıldı.