Din görevlileri Haberleri

din görevlileri haberleri ve güncel din görevlileri gelişmeleri, din görevlileri ile ilgili tüm video, din görevlileri fotoğrafları ve din görevlileri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kanadalı Müslüman kanaat önderleri ve aynı zamanda ülkenin çeşitli bölgelerinde görev yapan din görevlileri, İstanbul Müftülüğünü ziyaret etti.

Sinop İl Müftülüğüne bağlı camilerde hizmet eden din görevlileri, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından "Başarı Belgesi" ile taltif edildi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Çankırı'da hafızlık Kur'an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “En etkili irşadımız hayatımızla, davranışlarımızla örnek olmamızdır” dedi.

Sivas Zara İlçe Müftülüğü din görevlilerine cübbe ve sarık hediye edildi.

Amasya İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan 30 din görevlisi, AFAD tarafından verilen teorik ve uygulamalı eğitimleri tamamlayarak "AFAD gönüllüsü" oldu.

Hakkari'de konuşan Türkiye Diyanet Vakfı Zekat Müdürü Salman Aktaş, "Din görevlileri olarak iyilikte öncü olmalıyız. Yardıma muhtaç olan herkese ulaşmalıyız."...

Kahramanmaraş'ta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, "Depremin en zor günlerinde, adeta kıyamet sahnesinin yaşandığı bir süreçte...

Isparta Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Giresun Espiye ilçesinde misafir edilen depremzede aileleri din görevlileri yalnız bırakmıyor.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Müftülüğünün düzenlediği personel buluşmasında din görevlileriyle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

DEPREM

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede cenaze teçhiz, tekfin ve defin işlemlerini gerçekleştiren din görevlileri, şahit oldukları o anları unutamıyor.