Diyanet Akademisi Haberleri

Diyanet Akademisi haberleri ve güncel Diyanet Akademisi gelişmeleri, Diyanet Akademisi ile ilgili tüm video, Diyanet Akademisi fotoğrafları ve Diyanet Akademisi haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet Akademisi Bursa Dini Yüksek İhtisas Merkezi aday din görevlileri Filistin için dua programı düzenledi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyanet Akademisi büyük bir devrim oldu.” dedi.

Diyanet Akademisi Başkanlığı, Eskişehir Dini İhtisas Merkezini tanıttı.

Diyanet Akademisi Başkanlığınca 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi Kursiyer Seçimi Sınavı'nın yazılı aşaması gerçekleştirildi.

DİYANET HABER

Diyanet Akademisi tarafından din görevlilerine yönelik düzenlenen Hüsn-i Tilavet Kursları, 18 Akademi Merkezinde başladı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimine kursiyer seçimi için başvurular başladı. Başvurular 17 Nisan 2024 tarihine kadar alınacak.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi organizesinde "Türkiye’de Üretilen Dini Bilginin Din Hizmetlerine Katkısı ve Diyanet Akademisi" konulu sempozyum düzenlenecek.

Yozgat Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Yozgat’ta göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Iğdır'da göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe -Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Karaman'da konuşan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, "Zekat bir gönüllülük değil zorunluluktur, her ferdi cimrilik hastalığından arındırır."...

Diyanet Akademisi Başkanlığı'nda II. Dönem mesleki eğitimler başlıyor. Adaylar kayıt işlemlerini 26 – 28 Şubat 2024 tarihler arasında gerçekleştirecek.

Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Osman Kaan, Diyanet Akademisinden mezun olarak göreve başlayan din görevlilerine seslendi.