Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca ​"2023 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınavı" sonuçları açıklandı.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cuma günü münasebetiyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvurular başladı. Başvurular 19 Eylül’e kadar devam edecek.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Taşra Teşkilatı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı Sınavı tercih duyurusu...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Güney Afrika’da rahiplik yapan ve gördüğü rüyadan sonra Müslüman olan İbrahim Richmond’u kabul...

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinden mezun olan subay ve astsubaylar için dua etti.

İstanbul Beykoz'da yer alan Türkiye İzcilik Federasyonu Kamp ve Eğitim Merkezinde "Diyanet İzcilik 1. Bölge Kampı" düzenlendi.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Biz, İslam'ın izzetini ve sorumluluğunu taşıyoruz. Milletimizin bekası için çalışıyoruz." dedi.