Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 13 Eylül 2023 tarihinde başladığını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Mevlid-i Nebi’nin heyecanının, bereketinin her yerde, her yürekte en güçlü şekilde hissedilmesi için...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılında yapılan Eğitim Görevlisi Sınavı sonucuna göre adayların tercihleri alınmaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kurslarına gelemeyen vatandaşlar için hazırlanan "Uzaktan Kur’an-ı Kerim Öğretim Programı" başvuruları başladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bugün neredeyse temas halinde olmadığımız, yardımına koşmadığımız Müslüman topluluğu yok." dedi.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt müdürleriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, gençler için yurtlarda manevi...

Türkiye genelindeki camilerde Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "İlim Yolu, Cennet Yoludur" konulu cuma hutbesi okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Adana'dan umreye gönderilecek öğrenciler, dualarla uğurlandı.