Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına açılan kermeslerde vatandaşlar hayırda yarışıyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Avrupa’da İslam’a yönelik bir mühendislik çalışmasının varlığı büyük bir sorundur ve kabul edilemez....

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Şoför Alım (Kurum İçi) Sınavı" duyurusu yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya Kapu Camii'nde ailelerle sabah namazında buluşacak.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Cuma namazı sonrası tüm camilerde mazlum Filistin halkı...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 1 Aralık 2023 tarihli ve "İnsan, Özü İtibariyle Değerlidir" konulu cuma hutbesi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet Aylık Dergi'nin Aralık 2023 sayısında Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'yi kaleme aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Sakarya’dan Başlayacak Anadolu Ayağa Kalkacak” sloganıyla gerçekleştirilen “Filistin’e Özgürlük İçin Yürüyüş” programına katıldı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Yurt Dışı Sözleşmeli Din Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınavı" yer ve tarihleri açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısıyla yurt  genelindeki 90 bin camide cuma namazı sonrası Filistin için dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Tarihte dünyayı huzura, barışa, İslam’ın kavuşturduğunu, bundan sonra da kıyamete kadar İslam’ın dünyayı...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, vefat eden Diyanet İşleri eski Başkanı Lütfi Doğan için taziye mesajı yayımladı.