Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 13 Ekim 2023 tarihli ve "Zulümle Abad Olunmaz" konulu cuma hutbesi.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 6 Ekim 2023 tarihli ve "Camiler ve Din Görevlileri: Hayrın Anahtarı, Şerrin Kilidi" konulu cuma hutbesi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Filistin ve özellikle Gazze’de işgalci İsrail saldırılarına maruz kalan Müslümanlara yönelik yardım faaliyetlerine sürdürüyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilk defa Saraybosna'da düzenlenen serginin açılışını gerçekleştirdi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

Şanlıurfa'da düzenlenen 6. Ulusal Kitap Fuarı'nda Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları kitapseverlerle buluştu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, annesi Binnaz Erbaş'ın vefatı dolayısıyla taziyede bulunanlara yayınladığı mesajla teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen "Gelecekte Aile" konulu uluslararası sempozyum değerlendirme oturumuyla sona erdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü ise Öğretmenler Günü ve haftası dolayısıyla 23-26 Kasım'da "yayinsatis.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden yüzde...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 24 Kasım 2023 tarihli ve "İslam, Şefkat ve Merhameti Emreder" konulu cuma hutbesi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 2024 Yılı Diyanet Takvimlerinin basımı yapılarak yurt içi ve yurt dışı dağıtımı tamamlandı.