Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde konferans veren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam'ın insanlık için büyük bir nimet olduğunu...

Kahramanmaraş'ta toplu nikah törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yeni evlenen gençlere sevgi, saygı, sadakat ve sabır...

Kahramanmaraş Abdulhamid Han Camii'nde cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bugün bizlere düşen, İslam'ın öğrettiği...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş'ta Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Öğretici Kılavuzu yayınlandı.

TDV

KKTC Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir,  kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında Medine'de "Kafile Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Nevşehir'den kutsal topraklara gidecek olan 165 kişilik ilk hac kafilesi dualarla yola çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Bolu'dan kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dualarla uğurlandı.

Ankara Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi’nin Mezunlar Günü’nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Genç kardeşlerimize ulaşmanın çabası içerisindeyiz." dedi.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı İl Müftü Yardımcısı (Kadın) Sınavı (Sözlü) ve Yerleştirme Sonuç Duyurusu" yapıldı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı ​2024 Yılı İlçe Müftüsü Alım​ Sınavına (Sözlü) sonuçları açıklandı.