Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ardahan ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Antalya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ankara ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Amasya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Aksaray ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ağrı ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Afyonkarahisar ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adıyaman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adana ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında hacı adaylarına yönelik ilk kez Manevi Danışmanlık uygulaması başlattı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre 81 il ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hem dinen hem de yasal olarak milletimizin dini hayatına rehberlik etmekle sorumlu olan...