Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


DEPREM

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, ağır hasar gören caminin kontrollü şekilde yıkımı gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'deki yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e yükseldiğini bildirdi.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 5 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) organizasyonunda Diyarbakır'da 720 büyükbaş hayvan kesilerek, etleri depremzede ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi, çocuklara bayramlık hediye etti.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 22 kişi yaralandı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Yenişehir İlçe Müftülüğü çocuklara "Dinimi Öğreniyorum" kitabını dağıtarak yarışma düzenledi.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve TDV Bağlar Şubesince 2024 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu tanıtıldı.

Diyarbakır İl Müftülüğü iş birliğinde "Din ve Medeniyet Ulusal Öğrenci Sempozyumu" düzenlendi.

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören 40 öğrenci Kur'an'a geçmenin sevincini yaşadı.

Diyarbakır Lice İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Lice Şubesince yaptırılan Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu inşaatı sürüyor.