Dua Haberleri

dua haberleri ve güncel dua gelişmeleri, dua ile ilgili tüm video, dua fotoğrafları ve dua haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet Takvimi

Bir Hadis: İnsan ölünce şu üçü dışında amelleri(nin sevabı) kesilir: Sadaka-i câriye, faydalanılan ilim, arkasından dua eden hayırlı evlat. (Müslim,...

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Namazı kılın, zekâtı verin, rükû edenlerle beraber rükû edin. (Bakara, 2/43)

Adıyaman Müftülüğü

Hac farizasını yerine getirmek üzere Adıyaman'dan yola çıkan hacı adayları dualarla uğurlandı.

DİYANET HAC-UMRE

Bosna Hersekli Müslümanlar, ülkede yüzyıllardır devam ettirdikleri "ikrar duası" geleneğiyle hacca uğurlanıyor.

Bir Ayet

Müslüman varlığa şükretmeli, darlığa ise sabretmelidir. Dua, kulun Allah’a (cc) bağlılığını gösterir. Bu bağlılık sürekli olmalıdır.

Ramazan

Arefe ne demek? Arefe ne zaman? Arefe günü yapılacak dualar... Terviye ne demek? Vakfe yapılan yere Arafat denmesinin nedeni.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: Şüphesiz Yüce Rabbimiz hayâ sahibi ve cömerttir. Kulu (dua etmek için) O'na ellerini kaldırdığı zaman, o elleri boş...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Kilis'te, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Çorum’dan kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlaması münasebetiyle düzenlenen törende dua etti.

Kars Müftülüğü

Kars Akyaka İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Piri Camii düzenlenen törenin ardından dualarla ibadete açıldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Kösekapı Camii ve Gölkent Diyanet Gençlik Merkezi dualarla açıldı.