Düzce Haberleri

düzce haberleri ve güncel düzce gelişmeleri, düzce ile ilgili tüm video, düzce fotoğrafları ve düzce haberleri Diyanet Haber sitemizde


Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi tarafından Filistin halkına destek amacıyla kermes düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Düzce'de Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Değirmenbaşı Köyü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistinli akranları için tek yürek oldu.

GÜNDEM

Kentte gece başlayan sis, sabah etkisini artırdı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

GÜNDEM

Düzce'de bir hayvansever tarafından yaralı halde bulunan sincap yavrusu, bakım sürecinin ardından doğaya salınacak.

Düzce İl Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi ve Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Rotayı Yıldızlar Belirler" projesi uygulanmaya başladı.

Düzce Müftülüğü

Düzce Belediyesi ve İl Müftülüğü iş birliğinde gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "Rotayı Yıldızlar Belirler" projesi başlatıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Düzce ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Düzce Üniversitesi (DÜ) Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi'nde (DAGEM) bilim insanları, yaptıkları araştırmalarla "arı zehri"nin epilepsi hastalığında alternatif ve...