Düzce Haberleri

düzce haberleri ve güncel düzce gelişmeleri, düzce ile ilgili tüm video, düzce fotoğrafları ve düzce haberleri Diyanet Haber sitemizde


Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Gündemimiz  Kudüs" konulu konferans düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından "Filistin davasını her gence anlatıncaya kadar" sloganıyla gençlere yönelik seminerler düzenleniyor.

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü tarafından "Tasavvuf Musikisi Konseri" düzenlendi.

GÜNDEM

Düzce Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerler, Filistinli kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla seferber oldu.

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu  öğrencileri "Peygamberler Geçidi Mescid-i Aksa" programı gerçekleştirdi.

Düzce İl Müftülüğünce düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğünce "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından "100 Hafız 100 Hatim" temasıyla icazet merasimi gerçekleştirildi.

Düzce İl Müftülüğü, 2023 Yılında hac ibadetini yerine getiren vatandaşları bir araya getirdi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 5 farklı makamda tasavvuf musikisi dinletisi gerçekleştirildi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğünce "Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında Kur'an kurslarında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.