Espiye Haberleri

Espiye haberleri ve güncel Espiye gelişmeleri, Espiye ile ilgili tüm video, Espiye fotoğrafları ve Espiye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Espiye İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Gençlik Buluşması Programı"na gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından cezaevinde kalan hükümlü ve tutuklulara yönelik konferans düzenlendi. 

Giresun Müftülüğü

Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik "Cami-Engelli Buluşması" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye’de bir mahkum cezaevinde tutuklu bulunduğu sürede Kur'an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyerek hafız oldu.

Giresun Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görev alan personel ödüllendirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri, Ramazan ayı münasebetiyle gençlere yönelik "İyilik Sofraları" kuruyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Giresun ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Giresun Espiye ilçesine bağlı Aydınlar Köyü'nde, 22 Ağustos 2020'de meydana gelen sel felaketinde yıkılan caminin yerine yenisi yapıldı.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından "Aile İçi İletişim ve Kadına Şiddet" konulu konferans düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "İlk Namazım İlk Seccadem" etkinliği yapıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Giresun ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü, Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek oldu.