Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kılıçlar Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına destek...

Iğdır Caferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, İl Müftülüğünce yürütülen "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

Sakarya’da "Filistin-İsrail Çatışmasında Değişen Dengeler ve Kudüs" konulu konferans düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, “Coğrafyamızda barış ve huzurun sağlanabilmesinin...

Filistin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, tarih boyunca olduğu gibi bugün de devleti ve milletiyle Filistinli kardeşlerinin yanındadır." ifadelerini kullandı.

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.

Amasya Hattat Hamdullah Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli kardeşleriyle paylaştı.

Düzce'de 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Şanlıurfa Viranşehir'de 4-6 yaş aralığındaki Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Filistinli çocuklar için bağışladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Cuma namazı sonrası tüm camilerde mazlum Filistin halkı...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Sakarya’dan Başlayacak Anadolu Ayağa Kalkacak” sloganıyla gerçekleştirilen “Filistin’e Özgürlük İçin Yürüyüş” programına katıldı.

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesince Filistin'deki mazlumlara destek olmak amacıyla hayır kermesi düzenledi.