Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Elazığ Koç İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarını "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına bağışladı.

Edirne Müftülüğü

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı...

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Yusuf Kur’an Kursu öğretici, öğrenci ve velileri organizesinde Filistin yararına hayır kermesi açıldı.

Bursa Yıldırım Turgay Ciner İlkokulu 1-H Sınıfı ile Yeşilevler Münevver Özran İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencileri, kumbaralarını Filistinli akranları için doldurdu.

Bursa'da müftülükler düzenledikleri hayır kermesleri ile Filistin'e destek oldu.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki kardeşleri için bağışladı.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Genç İlçe Müftülüğü tarafından işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü ve Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi iş birliğinde Filistin’e destek için "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla yardım...

Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek amacıyla hayır çarşısı açıldı.

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğiyle, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere hayır çarşısı açıldı.

Ardahan İl Müftülüğünce Hadisi Şerif Ezberleme Yarışmasında dereceye giren Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencisi Berat Kalkan, ödülünü Filistin için bağışladı.

Antalya Müftülüğü

Diyanet Akademisi Antalya Hacı Mehmet Gebizli Dini İhtisas Merkezi'nde eğitim gören aday din görevlileri "Filistin" için seferber oldu.