Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Bebek katili İsrail'in saldırıları ve ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde elektrik kesintisi nedeniyle 3 prematüre bebeğin daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistin

Filistin haber ajansı WAFA tarafından yapılan açıklamada, "İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine saldırıları sonucu aralarında çocuk ve kadınların...

Filistin

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Münir Abdullah el-Berş, İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesinin 4 saat içinde boşaltılmasını istediğini belirtti.

Filistin

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentine bir litre dahi yakıt girmediği ve bölgedeki 700 bin Filistinlinin temel hizmetlere erişemediği belirtildi.

DÜNYA

El Kassam Tugayları, geçtiğimiz gün teslim edilen İsrailli bir annenin, tüneldeyken kendilerine yazdığı notları yayımladı.

Filistin

Yaklaşık 1500 ton insani yardım malzemesi taşıyan geminin yarın El Ariş Limanı'na ulaşması planlanıyor.

Filistin

Filistinliler, işgalci İsrail güçlerinin haftalarca bombaladığı Gazze Şeridi'nde yıkılan evlerinin enkazında hayata tutunmaya çalışıyor.

Filistin

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Münir Abdullah el-Berş, "işgalci İsrail ordusu Endonezya Hastanesi'ni hedef aldı. Ameliyathaneyi, diyaliz bölümünü ve çok...

Filistin

Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan 23 hasta ile beraberlerindeki 21 refakatçi daha Milli Savunma Bakanlığına ait uçakla tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Kastamonu İl Müftülüğüne bağlı Hepkebirler Kız Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışladı.

Filistin

Katil İsrail, güvenli bölge olacağını iddia ettiği Gazze Şeridi’nin güneyine de kapsamlı saldırı başlatma sinyali vererek en büyük yerleşim yeri...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısıyla yurt  genelindeki 90 bin camide cuma namazı sonrası Filistin için dua edildi.