Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğünün desteklediği Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan OSB ERVA Spor Okulu açıldı.

Adıyaman Çelikhan İlçe Müftülüğünce Konteyner Kent'te bulunan Genç Ofisinde "Çocuk/ Genç Market" açıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) bünyesindeki MÜSDAV Genç ekibiyle bir araya geldi.

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" yapıldı.

Kayseri'de üniversite öğrencileriyle buluşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bütün gençlere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

“Niçin İbadet Ediyorum?” eseri gençlerimize ibadet konularında yanlış bilgi ile sahih bilgiyi ayırt etmelerinde rehber olmaktadır.

Sivas İl Müftülüğü TİF Diyanet Sivas İzcilik Kulübü tarafından gençlere yönelik üç günlük izcilik kampı düzenlendi.

Aydın İncirliova İlçe Müftülüğü Hz. Fatıma Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, Didim Akbük Gençlik Merkezi ve İzcilik Tesislerinde kamp kurdu.

Iğdır'da gönüllü gençler ile eğitmenler, "Restore Edilmemiş Cami Kalmasın Projesi" çerçevesinde kentteki camilerin zarar gören ve silinen süslemelerini onarıyor.

GÜNDEM

ABD'de yapılan bir araştırmada, elektronik sigara kullanan ergenlik çağındaki gençler, insan sağlığına zararlı metallerden kurşun ve uranyuma maruz kalma riski...

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren üniversite öğrencilerine ödülleri verildi.

DİTİB

Almanya’nın Württemberg eyaletinin Güglingen beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) 40’ıncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle “Gençlik Buluşması” düzenlendi.