Gençlik Haberleri

gençlik haberleri ve güncel gençlik gelişmeleri, gençlik ile ilgili tüm video, gençlik fotoğrafları ve gençlik haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileler için...

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından “Gençlik Şenliği Kampı” düzenlendi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Karaçoban İlçe Müftülüğü organizesinde mahalleler arası "Cami Gençlik Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Ankara Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi’nin Mezunlar Günü’nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, "Genç kardeşlerimize ulaşmanın çabası içerisindeyiz." dedi.

Muğla Köyceğiz Diyanet gençlik, "Kudüs'e selam Direnişe Devam" temasıyla destek yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kayseri Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü Filistinli mazlumlara destek vermek amacıyla "Zulme Karşı Sessiz Kalma" etkinliği düzenledi.

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğünce düzenlenen programda konuşan Ümraniye İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, “Gayemiz cami gölgesinde bir gençlik yetiştirmektir.” dedi.

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gençlik buluşmaları hız kesmeden devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde başlatılan "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sivas'ta cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gençleri sabah namazında buluşturdu.

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım  Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında Ankara’ya gezi etkinliği düzenlendi.

Tekirdağ İl Müftülüğünce düzenlenen "Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri"nde konuşan Başkanlık Müşaviri Cüneyt Çiğdemli, "Sosyal medyayı gençlere ulaşmak için daha dikkatli...