Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğünü ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun'da deprem ve yangın gibi etkenlerden zarar görmelerine rağmen yeniden ayağa kaldırılan asırlık camiler, kültür ve turizme katkı sağlıyor.

Giresun İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü koordinesinde engellilerin katkılarıyla Filistin’e destek programı düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Espiye Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü iş birliğinde Mevlana Haftası kutlandı.

Giresunlu vatandaşlar, Filistin yararına açılan “Hayır Çarşısı” ve “Kudüs’ü Anlamak, Gazze’ye Destek Olmak” programına yoğun ilgi gösterdi.

Giresun’da "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 8 öğrenci hafızlığını tamamladı.

GÜNDEM

Giresun Üniversitesi'nde düzenlenen Hamsi Şenliği'nde gençlere 1 ton hamsi ikram edildi.

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 8 öğrenci 13 ayda...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce engellilere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında Espiye’den Berra Nur Çelik birinci oldu.

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti.

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Giresun İl Müftülüğüne bağlı Site Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.