Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci, törenle belge aldı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan 29 öğrenci için “Hafızlık İcazet Töreni” düzenlendi.

Mehmet Rüştü Aşıkkutlu, 1932 yılından 1980 yılına kadar binlerce hafız yetiştirmiştir. Yetiştirdiği hafızlardan istek ve kabiliyetli olanlara Aşere, Takrib ve...

Çorum İl Müftülüğü tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Farkındalık Seminerleri" düzenleniyor.

Kahramanmaraş ilçe müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 125 öğrenci törenle icazet aldı.

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Sacit Ateş Kur'an Kursu öğrencileri, Filistin’e yardım eli uzattı.

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Gaziantep İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 104 kız öğrenci hafızlık tacı giydi.

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine başlayan öğrenciler için "Hafızlığa İlk Adım Programı" düzenlendi.

Niğde Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 151 öğrenciye icazet belgesi verildi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Site Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Rize il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur´an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 653 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlenecek.