Hediye Haberleri

hediye haberleri ve güncel hediye gelişmeleri, hediye ile ilgili tüm video, hediye fotoğrafları ve hediye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hatay Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfınca "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında 42 yetime karne hediyesi olarak bisiklet verildi.

Muş Müftülüğü

Muş Malazgirt İlçe Müftülüğü, Ramazan Ay'ında düzenli olarak cami ve Kur'an kurslarına gelen öğrencilere kura ile bisiklet hediye edildi.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğüne bağlı  Hacı Fethi Serin Camii'ne gelen çocuklar önce Teravih Namazını kılıyor sonrada hediyelerini alıyor.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursundaki 51 hafızlık öğrencisine Süleymanpaşa Müftülüğünce tefsir hediye edildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Diyanet Gençliği ilimizdeki çeşitli camilerde Teravih namazına gelen çocukların ayakkabılarına sürpriz hediyeler koydu.

Bitlis Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü engelli bir aileye akülü engelli aracı hediye ederek Ramazan mutluluğu yaşattı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.

Dini kavramlar

Ramazan ayında hediyeleşmenin en güzel geleneğe dönüşmüş hali "diş kirası" nasıl uygulanırdı?

Sivas Zara İlçe Müftülüğü din görevlilerine cübbe ve sarık hediye edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarınca Merkez İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye edildi.