Icazet Haberleri

icazet haberleri ve güncel icazet gelişmeleri, icazet ile ilgili tüm video, icazet fotoğrafları ve icazet haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Bursa'da toplu icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kur'an'dan uzak olan bir hayat boşa geçirilmiş bir...

Bursa Müftülüğü

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, son 4 yılda yetişen 1843 hafızın katılımıyla icazet merasimi düzenleyeceklerini bildirdi.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 56 öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

 Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 54 kursiyer için Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Aksaray Müftülüğü

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Geylani Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 22 öğrenci törenle icazet aldı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci, törenle belge aldı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan 29 öğrenci için “Hafızlık İcazet Töreni” düzenlendi.

Kahramanmaraş ilçe müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 125 öğrenci törenle icazet aldı.

Niğde Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 151 öğrenciye icazet belgesi verildi.

Rize il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur´an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 653 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlenecek.

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftülüğüne bağlı Mimar Sinan Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 41 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan 653 öğrenciye icazet verdi.